Veel gestelde vragen

Over de boeking

Hoe boek ik een accommodatie?

Een accommodatie boeken op Zwarte Cross Village gaat erg gemakkelijk:

1.  Kies een accommodatie naar keuze die je voor het festivalweekend zou willen huren. Voeg alles wat je wil huren toe aan jouw winkelkarretje.

2. Betaal vooraf dmv de verschillende betalingsmogelijkheden en ontvang een bevestigingsmail met jouw accommodatie-voucher.

3. Kom met jouw ticket naar de festivalcamping en begin aan een zorgeloos festival!

Kan ik op het festival zelf nog een accommodatie huren?

Het is alleen mogelijk om vooraf een accommodatie te boeken voor het festival.

Heb ik een aparte festival ticket en/of campingticket nodig?

Jazeker. Via deze site bestel je enkel jouw eigen accommodatie! De toegang tot het festival en de camping moet je apart boeken.

Kan ik een accommodatie boeken als ik alleen naar het festival ga?

Dat kan!

Kunnen er meerdere accommodaties in 1 bestelling geplaatst worden?

Ja, dat kan! Daarnaast werken wij vanaf nu met een ‘pick your place’ werkwijze. Mocht je dus naast elkaar willen staan, dan heb je de mogelijkheid om +- 4 weken voor het festival jouw eigen plekje te reserveren op de plattegrond en kun je er dus voor kiezen om jullie accommodaties naast elkaar te kiezen.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Van zodra jouw bestelling rond is en de betaling voldaan, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin jouw accommodatie-voucher. Het kan tot 24 uur na de bestelling duren voordat je bevestigingsmail wordt verzonden. Check ook je ongewenste mail/spam. Indien de mail alsnog niet te vinden is, stuur ons dan even een berichtje.

Is de prijs die ik betaal voor een accommodatie voor de gehele duur van het festival?

Ja, alle prijzen vermeldt op onze boekingspagina zijn voor de gehele duur van het festival. Onafhankelijk of dit nu 2 of 4 of 8 dagen duurt.

Het door ons opbouwen en afbreken van de accommodaties is dus vanzelfsprekend inbegrepen in de prijs. Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW

Maar, let op! De ticket voor het festival en/of de camping is niet inbegrepen in de boekingsprijs voor een accommodatie!

Over Zwarte Cross Village

Kan ik mijn huisdier mee nemen naar het resort?

Nee. Omdat een festivalcamping absoluut niet de plek is voor welk huisdier dan ook.

Wij raden je dus aan om aan vrienden of familie te vragen om voor je huisdier te zorgen wanneer je op het festival bent.

Kunnen mijn vrienden mij een bezoekje komen brengen?

Ja hoor, geen probleem! Aangezien de Village onderdeel uitmaakt van de normale camping is deze vrij toegankelijk voor iedereen met een campingticket.

Kan ik met een eigen tent terecht op de Village?

Nee, dat kan niet aangezien de Village vooraf is uitgetekend en opgebouwd wordt. Het is dus niet mogelijk om daar nog extra plaatsen te voorzien. Plus, het ziet er ook veel minder mooi uit als wij ‘normale tenten’ gaan plaatsen tussen deze prachtige accommodaties. Je vrienden kunnen jou wel natuurlijk een bezoekje komen brengen.

Kan ik een accommodatie ergens anders op de camping geplaatst krijgen?

Nee, dat doen we niet. De accommodaties staan samen op een locatie die zorgvuldig is uitgekozen en over het algemeen op loop afstand van de douches en de wc’s.

Waar op de camping staan de accommodaties?

Jouw accommodatie staat opgesteld op de bestaande camping van het festival maar op een ‘premium’ locatie.

We proberen altijd centraal te staan ten op zicht van de douches en de wc’s en natuurlijk op loopafstand van het festivalterrein.

De mensen bij de camping ingang kunnen je doorverwijzen naar de village en wij vangen je daar op om je te begeleiden naar je eigen accommodatie.

Aankomst

Waar kan ik mijn auto parkeren?

De village is meestal een autovrije zone. Je zult je auto moeten parkeren op de door de festivalorganisator aangewezen parkeerplekken. Bij aankomst staat dit via bewegwijzering aangegeven.

Kan ik iemand bellen als ik de village niet kan vinden?

Natuurlijk! Een week voor aanvang van het festival ontvang je van ons nog een informatiemail met daarin de contactgegevens van de village medewerkers ter plaatse.

Wij zijn aanwezig en bereikbaar!

Wat zijn de incheck tijden?

Je kan inchecken gedurende de openingstijden van de festivalcamping. Deze worden vastgelegd door de festivalorganisator. Het is niet verplicht aanwezig te zijn op de openingsdag van het festival. Binnen de openingsuren van de festivalcamping kan je inchecken wanneer je wil.

Moet ik een uitgeprinte versie van mijn ticket meenemen?

Het mag een uitgeprinte versie zijn of de versie die je kunt tonen op je smartphone. Zo lang het maar een geldige ticket is. De ticket wordt gescand bij aankomst in de village.

Waar moet ik naartoe bij aankomst?

Een week voor aanvang van het festival ontvang je van ons nog een informatiemail. Hierin staat praktische informatie, waar je ons kan vinden en contactgegevens van de resort medewerkers ter plaatse.

Mensen van het festival zullen jou opvangen bij de camping ingang. Vanaf daar wordt je doorverwezen naar de village en zullen wij je ontvangen om je richting jouw accommodatie te begeleiden.

Vertrek

Wanneer moet ik uitchecken?

Je kan uitchecken tot maximaal 1 uur voor het sluiten van de officiële festivalcamping. Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Zwarte Cross Village Tribe geworden!

Hoe kan ik mij verloren spullen terugkrijgen?

Als je jouw spullen in jouw accommodatie bent vergeten, zullen wij die op het einde van het weekend proberen te verzamelen. Stuur even een berichtje om te vragen of wij jouw verloren item hebben gevonden. Het resort is verder niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van jou persoonlijke eigendommen.